White Labs Bron: brouw-bier.nl - Alles wat de amateur bierbrouwer of bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier bierliefhebber moet weten over het brouwen van bier De volgende 56 gisten/bacteriën van White Labs zijn hier beschreven: WLP001 California AleWLP002 English AleWLP004 Irish AleWLP005 British AleWLP007 Dry English AleWLP008 East Coast AleWLP011 European AleWLP013 London AleWLP023 Burton Ale WLP028 Edinburgh Scottish AleWLP029 German Ale/KölschWLP036 Dusseldorf AltWLP041 Pacific AleWLP060 American Ale BlendWLP078 Neutral GrainWLP080 Cream Ale Blend WLP085 English Ale BlendWLP090 San Diego SuperWLP099 Super High Gravity AleWLP300 Hefeweizen AleWLP320 American Hefeweizen AleWLP351 Bavarian WeizenWLP380 Hefeweizen IV AleWLP400 Belgian Wit AleWLP500 Monastery AleWLP510 Bastogne Belgian AleWLP530 Abbey AleWLP540 Abbey IV AleWLP545 Belgian Strong AleWLP550 Belgian AleWLP565 Belgian Saison IWLP566 Belgian Saison IIWLP568 Belgian Style Saison Ale BlendWLP570 Belgian Golden AleWLP575 Belgian Style Ale BlendWLP590 French Saison AleWLP630 Berliner Weisse BlendWLP644 Saccharomyces Bruxellensis TroisWLP645 Brettanomyces ClausseniiWLP650 Brettanomyces BruxellensisWLP653 Brettanomyces LambicusWLP655 Belgian Sour Mix 1WLP661 Pediococcus DamnosusWLP665 Flemish Ale BlendWLP672 Lactobacillus BrevisWLP677 Lactobacillus Delbrueckii BacteriaWLP800 Pilsner LagerWLP802 Czech Budejovice LagerWLP810 San Francisco LagerWLP820 Oktoberfest/Märzen LagerWLP830 German LagerWLP833 German Bock LagerWLP838 Southern German LagerWLP840 American LagerWLP862 Cry HavocWLP940 Mexican Lager